Kursusafdeling

Marstal Kajakklubs kursusafdeling

Vores kursusafdeling arbejder efter Dansk Kano & Kajak Forbunds regelsæt.

Vi er alle frivillige og ulønnede instruktører fra Marstal Kajakklub, som finder stor glæde ved at undervise og hjælpe andre til at opnå færdigheder i at ro havkajak på en sikker og tryg måde.

Hos os lærer du ikke bare at ro en kajak, men også de grundlæggende principper i teknik samt teori om vejret, navigation og sikkerhed. Havkajakture er ikke blot at sejle, det er også naturoplevelser, nærvær, socialt samvær og en dejlig måde at bruge kroppen på under afslappede former.

Vi holder meget af at dele naturen omkring Ærø og det Sydfynske Øhav med andre, ligesom vi i forbindelse med kurserne tillærer kursisterne i at nyde og samtidig passe på naturen.

Klubbens beliggenhed er ideel med "Det Lille Hav" lige uden for døren. Her kan man indøve teknik og sikkerhed på lavt, lunt vand og derefter træne redningsøvelser i trygge rammer på dybt vand.

Indtægterne fra vores kursusafdeling går ubeskåret til Marstal Kajakklub med henblik på at fremme interessen for havkajaksporten, samt indkøb af nyt materiel til gavn for alle brugere.

Voksen begynderhold
På begynderholdet for voksne får du mulighed for tage IPP2 bevis.

Første gang er mandag d. 30. april 2018 kl. 17.00 - 20.00. Herefter vil der være undervisning hver mandag i samme tidsrum med mulighed for ekstra-træning om torsdagen fra kl. 18.00 - 20.00

Du finder yderligere information om vores voksen begynderhold her: - Voksen begynderkursus

Børnehold
Allerede fra 10- års alderen er der mulighed for at begynde at ro kajak i klubben.

Første gang for børneholdet er tirsdag d. 1. maj 2018 kl 15.30 - 18.00. Herefter vil der være undervisning hvert tirsdag i samme tidsrum.

Du finder yderligere information om vores børnehold her: - Børnehold

Ugekursus i uge 27, 2018
Her lærer du at håndtere en havkajak i praksis og teori med øhop til øerne omkring Ærø. Kurset kan eventuelt afsluttes med prøve til IPP2 certifikat.

Du finder yderligere information om vores ugekursus her: - Ugekursus

Kravlegård
Der afholdes "Kajak Kravlegård" fra uge 27 til og med uge 31 i 2018 hver onsdag fra kl. 16 til 18 i det "Lille Hav" foran vores klubhus i Marstal.

Deltagerpris : Børn 75 kr. Voksne : 150 kr.

Kontakt
Det er altid muligt at kontakte kursusafdelingen for yderligere information på følgende email adresse:

kurtlund61@gmail.com

Cecilie Larsen