Begynderkursus

Begynderkursus i farvandet omkring Ærø

Vi afholder Begynderkursus i uge 27, 2017

Du skal være over 12 år, kunne svømme og ikke lide af livstruende sygdomme.

Vi mødes søndag den 2. juli kl. 15.00 ved Marstal Kajakklubs klubhus, Taget 4, 5960 Marstal i den sydlige ende af Marstal havn ved "Det lille Hav".

Kurset slutter fredag den 7. juli ca. kl. 14 i Marstal Kajakklubs klubhus.

Pris: 3100 kr. for voksne og 1500 kr. for unge under 14 år.

Prisen inkluderer leje af havkajak med udstyr og redningsvest, lån af telt og eventuelt sovepose, liggeunderlag samt kogegrej.

Prisen inkluderer ikke udgifter til indkøb af mad, der tilberedes ved fælles hjælp, samt eventuelt udgifter til campingplads eller overnatning.

De to første nætter tilbringes i Marstal, idet kurset starter med teori i klubhuset og praktiske øvelser i det lave vand i "Det lille Hav". Derefter går turen ud i Øhavet under kyndig vejledning af instruktøren og hjælpere. Turen går til de forskellige øer, hvor vind og vejr og fælles ønsker bestemmer ruten. I ugens løb bliver der trænet teknik, redningsøvelser, navigation og sikkerhed, mens vi nyder naturen og det rige fugleliv.

På kursets sidste dag fredag vil der være mulighed for at aflægge prøve efter IPP-2 normer, dvs. frigivelse efter Dansk Kano og Kajak forbunds regelsæt (IPP, International Paddle Pass).

Du medbringer selv egnet tøj til at ro i og til udendørs brug, forplejning – evt. fælles indkøb under vejs, samt campingpas og penge til betaling for overnatning på pladsen.

Forudbestilling nødvendig, da vi har begrænset antal pladser på begynderkurset.

Venligst kontakt Kurt for yderligere information og tilmelding på følgende email adresse:

kurtlund61@gmail.com