Ugekursus

Ugekursus for begyndere i farvandet omkring Ærø

Du skal være over 14 år, kunne svømme og ikke lide af livstruende sygdomme.
 
Pris: kr. 3300 inkl. kajakbog og IPP2 bevis.
Prisen inkluderer leje af havkajak med udstyr og svømmevest, evt. lån af telt og eventuelt sovepose, liggeunderlag samt kogegrej. Men det er at foretrække sit egent udstyr.
Prisen inkluderer ikke udgifter til indkøb af mad, der tilberedes ved fælles hjælp, samt eventuelt udgifter til campingplads eller overnatning.
 
De to første dage, tilbringes i Marstal, idet kurset starter med teori i klubhuset og praktiske øvelser i det lave vand i "Det lille Hav". Derefter går turen ud i Øhavet under kyndig vejledning af instruktøren og hjælpere. Turen går til de forskellige øer, hvor vind og vejr og fælles ønsker bestemmer ruten. I ugens løb bliver der trænet teknik, redningsøvelser, navigation og sikkerhed, mens vi nyder naturen og det rige fugleliv.
På kursets sidste dag fredag vil der være mulighed for at aflægge prøve efter IPP-2 normer, dvs. frigivelse efter Dansk Kano og Kajak forbunds regelsæt (IPP, I Paddle Pass).
 
Du medbringer selv egnet tøj til at ro i og til udendørs brug, våddragt er særdeles velegnet, da vi skal lege en del i vandet. samt forplejning – evt. fælles indkøb under vejs, samt campingpas og penge til betaling for overnatning på pladsen.
 
Forudbestilling nødvendig.
 
Kurset oprettes ved mindst 8 deltager.
 
Venligst kontakt Kurt for yderligere information og tilmelding på følgende e-mail adresse:
kurtlund61@gmail.com